snow

zaterdag 23 november 2013

Laatste

Niet dat het de laatste kaart is die ik maak, maar wel de laatste die ik uit deze serie toon. Het zijn lege Photo Shop frames die in het geheugen van de afdruk machine worden gezet. De laborant kan de foto van een klant in het lege 10x15 vakje zetten en dan samen met deze rand afdrukken.


Photo © Han Vogel

11 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Mooi zo kun je precies maken wat de besteller vraagt, met de eigen foto erbij.

Fijn weekend Han en geniet volop.

gerdaYD zei

Wat een knap idee, hier moet je beslist Han-o-Meester voor heten! Ze zullen wel blij zijn daar zo'n raspaard in de stal te hebben gehaald...
Fijn weekend broerkelief!

Lutje zei

ik ben door jou foto's ook al bezig geweest met met mijn kerstkaartjes, ze zijn wel gevouwen en versiert, nu nog de juiste tekst en foto voor de voor kant vinden....ik had hier op wat meer gehoopt

Redstar zei

Ja, van die kaartframes heb ik er ook een aantal voor in PS. Altijd handig namelijk voor het zelf afdrukken van de kaarten.

klaproos zei

handig:-)

ik wacht nog even met versturen :-)

Lutje zei

bedankt voor je linken,
ik kende ze niet;
ik haal mijn teksten meestal hier:
http://www.tekstkaartje.nl/teksten-vriendschap.html

Renesmurf zei

ja, zo kunnen mensen toch altijd weer fijn en creatief knutselen he! Lekker vermaak, voor de liefhebber, ik ben meer een kijker naar de resultaten.

Anoniem zei

Hallo,
Handig, het lijkt op een universele passe-partout. Zo kan je zelf je favoriete foto's kiezen en daarvan een leuke kerst-en nieuwjaarskaart maken. Het zal vlug zover zijn dat kan worden gedacht aan het toesturen van wensen.

Sjoerd zei

U vraagt, wij draaien...

A van de Aa zei

De vrouw is al druk bezig geweest en de eerste worden begin volgende week in de bus verwacht.

pieterbie zei

Schitterend idee zo'n templates.