snow

donderdag 6 oktober 2011

Theater

Soms heb je de kans om op de voorste rij te zitten en foto's te maken, dan heb je dubbel plezier van de voorstelling.

Photo © Han Vogel

7 opmerkingen:

gerdaYD zei

Wawww, wat een knappe stagefoto Han-O-meester met een schitterende belichting die dat mooie, expressieve gezicht van haar nóg beter tot zijn recht laat komen! Ik ben een beetje jaloers op je kunnen...

klaproos zei

da's zekere mooi han dan heb je superzicht
op de koppies ook hé,

OT nee han als ik een ander hondje krijg zal het er geen worden met jachtinstinct, omdat ik dan altijd aan het opletten ben dat ze nergens achteraan gaat:-)

Marjolijn zei

How dat is mooi zo dichtbij..!
Dat zal genieten zijn geweest.
Fijne dag nog Han.

merel zei

dat wil ik geloven, het je geluk gehad

Ria zei

Mooi expressief portret!

Rian zei

Mooi Han. Ben je gaan staan om deze foto te maken? Want het lijkt of je op gelijke hoogte met haar was. Ik zou denken bij de eerste rij: "nek-loge".

pieterbie zei

Het plezier straalt er inderdaad van af.

Vond eindelijk even de tijd om te proberen met een andere PC te reageren op jouw blog, en het werkt. Blijkbaar is het mijn W7 O2010 PC waarmee ik aan geen kanten meer op jouw blog kan reageren. Met deze hier moet ik wel 4 keer klikken "Reactie plaatsen" maar dan lukt het wel.

Ik wou je trouwens van harte bedanken voor jouw reactie op mijn "Toyota"-foto. Je had door dat het een experiment was en toonde jouw appreciatie voor mijn durf. Waar anderen op mijn blog lieten weten dat ze het niet zo goed vonden.
In 't geval van die foto gaat hiet niet om een "goede of slechte" foto, maar gewoon op het capteren van een bepaald effect. En dat heb jij heel goed begrepen.

Niet dat ik daar problemen mee heb dat anderen mijn foto niet goed vinden, dat is hun recht. Ik heb liever dat ze reageren dat ze mijn foto slecht vinden dan dat ze gewoon niets posten :-)