snow

vrijdag 9 november 2012

3D

Tja, nu kan ik wel een 3D plaatje maken, en zelfs in PhotoShop importeren en laten draaien, maar dan houd mijn kennis op. Wat kan ik nog meer doen meer die 3e dimensie?

Photo © Han Vogel

8 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Haha, ik kan het je helemaal niet vertellen, wel weet ik een speciaal brilletje opzetten en diepte kijken, maar dat is in de bioscoop.
Fijne dag vandaag en op naar een mooi weekend.

Kay zei

Dag Han, ik volg de sporen van mijn man Joris maar eens via Gerda, en mijn besluit is: net als je zus zit er kunst in jouw fotografie. Die muur bijv. doet me denken aan The wall van Pink Floyd. Op uw vraag hier kan ik je niet helpen, ik ben slechts een amateur met mijn camera. Ben al blij als het iets weergeeft. En vind het tof iets van anderen te leren.

gerdaYD zei

Hé leuk: mijn blogmaatjes zijn me naar hier gevolgd... en ik hoop dat ze blijven komen, want jij, je blog, je fotografie en je technisch kunnen zijn beslist de moeite waard om te blijven volgen Han-o-Meester. Nu ook weer: ik zie dat het speeltje dat je me toonde al geen geheimen meer voor je heeft, héérlijk!

klaproos zei

ik vind het al een hele kunst hoe jij met photoshop omgaat han, vraag je mij nu om raad :-)

nee toch:-)

Marlou zei

Ha die Han!

ja... ik ben het helemaal met ons Klappernootje eens:
hoe kun jij nou bij ons om raad vragen.
Wij minkukels, wij leken, wij niet-weters...

Wij komen juist bij jou om goeie raad!

En dit is weer een beetje stout 3-D portret van een oosterse vorstin.
Prachtig!!

Hartelijke ❤ groet van Marlou

.

A van de Aa zei

En er iets voor zetten,? dan krijg je helemaal het 3D effect.

Anoniem zei

Hallo,
Ja eigenlijk zou ik al heel tevreden zijn, mocht ooit dat resultaat worden behaald hier ten huize. Maar eerlijkheid gebiedt om te zeggen, dat we in dat soort zaken volslagen leek zijn. Een camera hanteren om een foto te nemen, dat lukt noch enigszins, maar van zodra er wordt gesproken over bewerken, dan gaat het licht uit. Eigenlijk niet voor te stellen wat hier met die afbeelding is gebeurd. Je zou denken dat het een soort doek is, een basreliëf, een sculptuur. Toch een knap resultaat, maar waarschijnlijk voorafgegaan door heel wat geprobeer...

pieterbie zei

Fjew, geavanceerd bezig.
Tof!