snow

vrijdag 21 december 2012

Alles is nep

Er staat geen echte dennenboom meer in huis, de kaarsjes zijn vervangen door knipperende ledjes, en de ballen zijn van plastic.
Hoe kan je dan van mij verwachten dat ik een echte foto plaats!

Photo © Han Vogel

6 opmerkingen:

Chantal zei

Onze boom mag dan nep zijn, wij zijnd at allerminst

gerdaYD zei

Maar het is een echte foto, althans een echte bewerking die je alweer knap in elkaar stak Han-o-Meester! Hangen die lampjes in je voortuin dan, ik herken precies de boom... Als het zo is zullen jullie er veel plezier aan beleven als jullie 's avonds vanuit jullie gezellige leefruimte naar buiten kijken!

Anoniem zei

Mij ziet het er in elk geval gezellig uit!

Marjolijn. zei

Ach Han, zolang jij het niet bent is het helemaal goed.
Op naar een fijn weekend samen met Ineke..!!

Anoniem zei

Hallo,
Of het nu een echte, dan wel een namaakboom is, veel maakt dat niet uit. Het belangrijkste is dat aan het doel niet wordt voorbijgegaan. Kerst betekent immers vooral een periode van vrede, waar ook al eens wordt gedacht aan de naasten, aan diegenen die het iets minder breed hebben. De ledjes in je nepboom, zoals je het zegt, zullen evenzeer worden gewaardeerd als een echte naaldboom, als de gedachte aan Kerst maar aanwezig is en daar draait het toch allemaal om. Fijne Kerstdagen dus, ook hier doen we het met een nepboom en ledjes, maar dat doet niets af aan de sfeer en de goede intenties.

pieterbie zei

ben ook voorstander van een echte, maar die kap, dat lijkt mij zo fijn niet