snow

zaterdag 29 december 2012

Terugblik

Het einde van het jaar nadert, tijd voor een terugblik. Kennen jullie dit nog? Hier staan er nog twee in huis met veel toebehoren. Nu kan ik er één van aansluiten op de PC,  we kunnen aan de slag in het nieuwe jaar.

Photo © Han Vogel

9 opmerkingen:

Sjoerd zei

Het lijkt me een videorecorder, of cassettedek of zoiets.

Anoniem zei

Hallo,
Dat wordt knippen, plakken, monteren en afwegen. Maar het resultaat geeft altijd een gevoel van voldoening. Terugkijken naar wat is geweest, het heeft wel iets. Niet altijd zijn het supermomenten, men moet ook wat minder aangename periodes kunnen herbeleven. Het zijn allemaal herinneringen en dat mag men toch niet laten verloren gaan. Veel plezier alvast in het nieuwe jaar.

pieterbie zei

je doet jezelf weer wat aan: werk!
enjoy!

Marjolijn. zei

Als jij het allemaal werkend krijgt, heel knap hoor..!!
Fijne dag vandaag.

gerdaYD zei

Ooo, is dit een 8mm of 16 mm projector? En kan je die op je PC aansluiten? Dat geloof ik haast niet hihi. Maar... jou kennende Han-o-Meester zou je zelfs dit huzarenstukje wel eens tot een goed einde kunnen brengen!
Wat je zeker en vast tot een goed einde zal brengen, is 2012. Strakjes op oudejaar fijn alle herinneringen aan elkaar monteren en projecteren en daarna aan een spiksplinternieuw jaar beginnen hé broerkelief!

Chantal zei

Da's een oudje... koesteren hoor, zo worden ze niet meer gemaakt

Lutje zei

fijn dat je dingen kan doen die je interesseren en dan gaat het je nog lukken ook. Ik ben benieuwd

Lutje zei

fijn dat je dingen kan doen die je interesseren en dan gaat het je nog lukken ook. Ik ben benieuwd

Anoniem zei

Hallo,
Alvorens we koers zetten naar de kust, willen we jullie via deze weg, een prettig jaareinde toewensen. Maar meer nog, een mooie start van 2013. Veel genegenheid binnen de familie, succes in al wat je doet, maar vooral veel ontspannende uren gewenst wat betreft je dagelijkse kunstwerkjes op dit blog. Prettige eindejaarsdagen en tot volgend jaar...