snow

woensdag 28 mei 2014

Groot probleem

Nu eens een echt probleem, Amazon heeft een patent aangevraagd op foto's met een witte achtergrond. Nu fotografeer ik al heel wat jaren en gebruik al jaren een witte achtergrond. Kan ik nu voor het gerecht gedaagd worden, en ook GerdaYD en vele andere fotografen omdat ze ook met een witte achtergrond fotograferen? Zie deze USA link over dit onderwerp. KLIK HIER.

Photo © Han Vogel

12 opmerkingen:

Blogger zei

Het zal wel om een grap gaan...

Marjolijn. zei

Dat weet ik niet Han, maar als de boodschap echt is gaan er vast een hele kolonne wijze heren zich buigen over dit probleem.

Mooie woensdag.

Lutje zei

dat ze gewoon hun logo over de foto zetten zoals iedereen doet? amazon is toch maar een pakjesbedrijf, hun foto's over die doosjes vindt ik wel leuk

Sjoerd zei

Dan verplaats je toch gewoon alles een milimeter... En vraag daar patent op aan.

klaproos zei

:-) ik zou daar maar niet zo zwaar aan tillen han :-)

Boerin zonder Naam zei

Oei, hier heb ik niet op gestudeerd. Maar... eh zijn er niet meerdere soorten wit? Cremé-wit, gebroken wit, wolken-wit, wit met een licht tintje. Laat ze eerst maar eens vertellen welke tinten wit er verboden zijn... Want er zijn vast meer dan 50 tinten wit (of 50 tinten licht-grijs...= ook een heel spannende achtergrondkleur om te fotograferen)

Anoniem zei

Ja heb het ook ergens gelezen. Ze waren al gek en zijn nog gekker geworden als je het mij vraagt. Trouwens wat is wit? 255, 254, 253, enz....

willy zei

dat lijkt me al te gek..Han..

ik zou er niet direct wakker van liggen

Lies zei

Gelukkig is het 'comedy', Han !
Lie(f)s.

pieterbie zei

wat een zever, op zoiets kan je toch geen patent nemen.
Waar die gasten zich mee bezig houden.

gerdaYD zei

Je zet ons waarschijnlijk op een verkeerd been en neemt een loopje met ons, want zo iets lijkt me niet echt te zijn... Krijgen we nu de Witte-Achtergrond-Politie over de vloer? Het is en kolfje naar jouw hand om die dan vlug eens tegen een witte achtergrond te fotograferen (op een platform...) *wink,big smile*.
Bedankt voor het filmpje Han-o-Meester, ik lag in een deuk!
Maar toch nog ff gegoocheld, en inderdaad, het is waar... niet te geloven hé?

Merel zei

Volgens mij zal het wel niet zo erg zijn