snow

zaterdag 17 november 2012

2013

Je kan natuurlijk ook zelf een kalender ontwerpen, wat je dan nodig hebt is een kalender van 2013 deze kan je hieronder ophalen zonder de postzegels en de kop.

Photo © Han Vogel

Photo © Han Vogel


om de kalender als zip file, te downloaden.

8 opmerkingen:

Lutje zei

ik maak ook ieder jaar voor sommige mensen zelf kalenders, maar daar gebruik ik publisher voor, dan kan je er zelf voor je afdrukt al foto's en feestdagen op plaatsen, dus deze link ga ik niet gebruiken maar die van gisteren wel, dat was apart!

klaproos zei

da's erg behulpzaam han :-)

gerdaYD zei

Hé, herken ik dit niet? Dat ligt bij ons al klaar voor volgend jaar! *wink, big smile* Bedankt broerkelief, jij strooit nu al mooie cadeaus in het ronde, en de feestdagen moeten nog komen!
Fijn weekend hé, geniet er maar van!

Marjolijn. zei

Ja, deze ga ik uitprinten, er een jasje om maken en dan als muismatje gebruiken.
Dank je wel Han, en nog een fijne avond.
Tot morgen.

Anoniem zei

Hallo,
Oei, die blikken rupsvoertuigen komen bekend voor. Een tijdje geleden deed iemand daar nog lichaamsoefeningen mee. Zal je wel bekend in de oren klinken. Een leuk idee natuurlijk om dat soort kalenders te maken. We hebben uiteraard genoeg materiaal liggen om iets dergelijks te maken. Maar jammer genoeg moeten we in jou alweer de meester ontwerper herkennen. Er stond inderdaad heel wat mist vandaag, over zee kon je amper een boot onderscheiden. Typisch novemberweer en niet echt aangenaam. Alvast een fijne zondag gewenst...

merel zei

misschien eens proberen, alleen ik weet niet of ik zo handig ben

Marlou zei

Hai Han!

ik heb m gedopuwnload eh... ik begin er van te stotteren: gedownloaded of gedownload.

Nou ja...
hij staat op m'n computer.
Ik bedenk er wel een mooi bovenkantje bij.
Leuk!

Groetjes van Marlou

.

pieterbie zei

hey, wat leuk, tank postzegels. en met het oude logo van bpost er op. Zou het kunnen dat Lefla die in zijn collectie steken had?